0
Coș
Numărul: 0
Suma: 0,00 USD
Corectează Cumpără

Despre noi

Despre noi

Suntem bucuroși să vă găsim pe pagina noastră de internet a magazinului costa-esperanza.com!

 

          Compania noastră se ocupă cu prelucrarea rochiilor de mireasă angro și vă propunem în atenția dumneavoastră, colecția de rochii de mireasă pur și simplu minunată, voaluri și diverse accesorii. De asemenea, în catalogul nostru, veți putea achiziționa rochițe frumoase pentru copii, angro, produse de noi. Experiența de lucru a echipei noastre pe piața realizării și vânzarea rochiilor de mireasă și pentru copii, angro –peste  zece ani. În această perioadă ne-am învățat nu doar să corespundem tuturor cerințelor privind calitatea mărfii și serviciilor, dar să și introducem ceva nou și spectaculos în colecția noastră.  Designerii din compania Costa Esperanza sunt foarte talentați, cusători și croitori – profesionali, iar managerii – sunt extrem de comunicabili și inimoși. Să creezi pur și simplu rochii de mireasă angro – nu e îndeajuns, și noi asta înțelegem desul de bine. De aceea, încercăm să creăm pentru clienții noștri din Ucraina, Rusia și țările CSI, condiții maxim de confortabile pentru a colabora cu ei.

          Pe paginile de internet a magazinului costa-esperanza.com, acum sunt prezentate colecții noi minunate de rochii de mireasă angro, pe care le puteți achiziționa online. De prelucrarea modelelor, alegerea materialelor și confecționare ne ocupăm la sediul nostru din Ucraina în orașul Cernăuți, însă datorită relațiilor bine puse la punct cu companii de logistică, comanda dvs la rochii de mireasă și accesorii angro poate fi livrată în Rusia, Belarus, Republica Moldova, România,Turkmenistan, Kazahstan, Uzbekistan, Azerbaidjan și țările din Europa. Lucrăm cu mici achiziționări de mărfuri minime și la comandă  - iar asta înseamnă că, fiecare dorință vă va fi împlinită la timp.

         Revizuind catalogul nostru, veți fi convins că, pe paginile de internet a magazinului costa-esperanza.com veți putea achiziționa rochie de mireasă angro de la producător de orice tip! Fiecare din colecțiile noastre sunt inedit armonioase – încercăm să introducem în asortimente soluții noi și neobișnuite și modele clasice, garnitură originală și linii fine, rochiile de mireasă originale, angro pentru mirese extravagante și pentru domnișoare, cărora le plac rochii clasice. Mai multe sunt modele de rochii, evident, simple, bine cunoscute și iubite de majoritate din mirese, modelul ”prințesa” – este bine prelucrat și corset din dantelă și fustă înfoiată pe inele stă bine pe orice siluetă, scotând în evidență gingășia domnișoarelor. Însă, nu mai puțină atenție acordăm și modelelor cu siluetă ”sirena” – croială lipită de talie care stă bine fetelor înalte și slăbuțe. De asemenea, vă puteți achiziționa rochii de mireasă angro, cu decolteu în formă de A – material ușor, drapare frumoasă și linii fine mai ales populare în acest sezon. După cum vedeți, modelele rochiilor din catalog – sunt cele mai cerute și actuale, însă în fiecare din ele am încercat să punem trăsături și detalii unice, care să scoată în evidență din marea amploare de propuneri pe piață în acest domeniu. Ca producători a rochiilor de mireasă angro, pentru noi este important nu doar să creăm lucruri frumoase, care vor fi populare printre cumpărători, dar o să și păstreze din colecție în colecție stilul și trăsăturile specifice a brandului nostru. Și fără nici o reținere vă asigurăm că – noi am reușit!

          Stilul costa-esperanza.com – nu sunt doar rochii de mireasă, angro de la producător, ci o gamă variată de accesorii și bijuterii pentru nuntă. Pe site-ul nostru veți putea achiziționa tot ce este necesar pentru asortimentul înnoit reușit în magazinul sau salonul dvs: voaluri, mănuși, diademe, coronițe, colier, cercei, podoabe pentru păr, gentuțe și brățări. În orice țară  vă veți dezvolta afacerea cu vânzarea rochiilor de mireasă și accesorii – în Ucraina, Rusia, Republica Moldova, Kazahstan sau Belarus – miresele vor să strălucească și să arate extraordinar, necătând la naționalitate! Apropo, accesoriile și bijuteriile sunt alese foarte armonios și se potrivesc foarte bine la rochiile produse de noi. Iar asta înseamnă că, pe pagina noastră de internet a magazinului costa-esperanza.com aveți posibilitatea nu doar să vă achiziționați rochie de mireasă, voal și accesorii angro – dar să comandați deja gata, set cu stil, care în curând vor deveni figura pentru ziua solemnă de căsătorie!

         Revizuiți catalogul, alegeți pozițiile care v-au plăcut, faceți comanda și bucurați-vă cumpărătorii săi cu rochiile de mireasă și accesoriile pentru mirese de la Costa Esperanza!