0
Coș
Numărul: 0
Suma: 0,00 USD
Corectează Cumpără

Compania Costa Esperanza colaborează doar cu vânzări angro!

Comanda minimă de rochii: în Ucraina, țările CSI și Europa – de la 10 bucăți.

Comanda minimă la accesorii: în Ucraina, țările CSI și Europa – de la 300 de $

Cu orice întrebare sau problemă vă puteți adresa la noi:

+38 095 805 48 55

+38 068 07 38 773

Skype: costa-esperanza

Viber: + 38 095 805 48 55

Costa – A- Esperanza@mail.ru

Costa – A- Esperanza@yandex.ru

Suntem gata să vă răspundem în orice clipă de luni până sâmbătă de la 9:00 până la 18:00.

Faceți comandă la rochii de mireasă Costa Esperanza oricând, doar site-ul lucrează din 24 în 24!

Noi procesăm comenzile zilnic de luni până vineri, de la 9:00 până la 18:00.

Dacă ați făcut comandă în zi lucrătoare nu mai târziu de 18:00, o să vă contacteze managerul nostru pentru confirmarea comenzii și stabilirea datei, timpului și locul livrării.

Dacă, comanda a fost efectuată în zi nelucrătoare, atunci managerul o să vă contacteze în cel mai scurt timp în ziua lucrătoare.

Doriți să vă achiziționați marfă de  pe pagina de internet a magazinului Costa Esperanza?

Urmați instrucțiunile simple:

Pasul 1:

Alegeți produsul din catalog dați click pe coșuleț sau butonul ”Detalii”, care sunt poziționate lângă preț. O să se deschidă pagina cu produse, unde o să puteți să vedeți toate detaliile pe poze mărite, să alegeți culoarea, mărimea, ce aplicații să fie și fasonarea. Alegeți câte aveți nevoie și apăsați cu curaj butonul ”Adăugare la coș”

Pasul 2:

În dreapta în colțul de sus a site-ului se află ”Coșul”. Apăsând pe el, o să se deschidă o pagină ”Coșul” unde veți putea schimba cantitatea de produse alese, să ștergeți toate pozițiile sau poziții aparte.

Mai departe apăsați pe butonul ”Perfecționarea comenzii”.

Pasul 3:

La această etapă aveți nevoie să introduceți câmpuri speciale despre informațiile de contact a dvs. Dacă v-ați înregistrat deja pe site, pur și simplu intrați pe el. Aceasta este necesar pentru ca să putem să vă contactăm, să confirmăm comanda, în caz că este nevoie să clarificăm detaliile comenzii.

Mai departe – puteți să menționați destinatarul aparte de datele plătitorului. Aceasta este convenabil, dacă trebuie să trimiteți comanda altcuiva (spre exemplu, colegului sau partenerului). Dacă doriți să obțineți comanda personal, apăsați butonul ”Copiază datele plătitorului la datele destinatarului”.

Ultima etapă – încă o dată vă reamintim de produsele alese de dvs pentru comandă. La această etapă vă puteți întoarce și să recorectați datele. Dacă totul este corect, apăsați butonul ”Perfecționarea comenzii”.

Felicitări, ați efectuat comanda!

Pe adresa dvs de e-mail o să vină o scrisoare cu detaliile comenzii. În caz că este nevoie managerul nostru o să vă contacteze la telefon sau e-mail.