0
Coș
Numărul: 0
Suma: 0,00 USD
Corectează Cumpără
știri /
2017-06-22
2017-06-09

Pagina principală

Pagina principală

Bine ați venit în magazinul online „CostaEsperanza” – producătorul rochiilor de mireasă de stil, calitate și neobișnuință. Noi suntem conștienți că fetele moderne sunt foarte capricioase în privința alegerii rochiilor de mireasă pentru ziua cea mai importantă din viață, din această cauză din partea noastră facem totul posibil, ca dvs. pentru saloanele voastre să puteți procura rochii de mireasă angro care merită atenția clientelor dvs. Și pentru acesta lucru noi avem totul ce este necesar: producerea proprie, echipă de profesioniști, țesături moderne de calitate și furnitură de import. Noi acordăm atenția fiecărui detaliu, des urmăm schimbările în moda de nuntă, ca să le introducem în rochiile noastre, dar în același timp ne ținem de individualitatea în privința stilului.

Rochiile de mireasă „Costa Esperanza” – sunt rochii nemaipomenite pentru orice tip de figură, gust și format de sărbătoare.

 

În zilele de astăzi rochiile noastre de mireasă angro comandă proprietarii nu numai din Ucraina dar și din Rusia. Nu este secret pentru nimeni că orice rochie de mireasă are nevoie de accesorii, pentru ca imaginea miresei să fie completă. Și ca să vă ușurăm participarea dvs. stimați proprietari de saloane, noi propunem să atrageți atenția la bijuteria de nuntă și accesoriile noastre, care le puteți comanda împreună cu rochiile de mireasă. Pentru că e mult mai efectiv pentru clientele dvs. să-și cumpere rochia de mireasă împreună cu accesoriile potrivite.

De regulă, în saloanele de nuntă se vând rochii de mireasă, seară și copii, care tot trebuie la sărbătoare pentru oaspeți, chiar și pentru mireasă, dacă sărbătoare se va continua pe câteva zile. Noi am prevăzut și această variantă, din această cauză în magazinul nostru online, voi puteți face comanda la rochii de mireasă „costa Esperanza”, dar de asemenea și rochii de seară și pentru copii la un preț accesibil.

Fiți partenerii noștri, și dvs. nu veți avea grijă la faptul, unde să cumpărați rochii de mireasă angro și altă îmbrăcăminte frumoasă și de calitate bună pentru fetele la un preț accesibil.

E timpul să facem cumpărături, nu-i așa? Numaidecât faceți cunoștință înainte de comandă cu metodele de livrare și plată, îndeosebi, dacă sunteți din Rusia, Moldova, sau alte țări CSI și Europa. Dar dacă vor apărea greutăți sau întrebări – luați legătura cu noi prin telefon, skype sau email. Bine! Nu vă vom deranja mai mult – cumpărături plăcute.

Cu stimă, administrația Costa Esperanza